Producent komponentov do automobilov rozširuje výrobné kapacity

22.05.2013 Liptovský Mikuláš

Liptovský Mikuláš 21. mája (TASR) – V novovybudovaných a dnes skolaudovaných výrobných priestoroch francúzskej spoločnosti Gergonne v priemyselnom parku na okraji Liptovského Mikuláša by sa mal súčasný 65-členný pracovný tím do dvoch rokov rozšíriť o ďalších približne 40 zamestnancov.

„Zároveň s nábehom nových výrobných projektov hľadáme šikovných nových ľudí na pozície operátorov, technikov, skladníkov, kvalitárov či obchodníkov,“ uviedol Igor Klein, generálny riaditeľ spoločnosti produkujúcej obojstranné lepiace pásky či plastové diely do automobilov.

Sťahovanie výrobných zariadení z prenajatých priestorov do nových vlastných hál sa začne už o pár dní. Slovenská pobočka je pre spoločnosť Gergonne podľa riaditeľa jej zahraničných pobočiek Declana Jonesa veľmi dôležitou súčasťou. „Vlastníme tu aj ďalšie pozemky a zvažujeme na nich ďalšie rozšírenie našich výrobných kapacít,“ spresnil.

„Mesto od začiatku všemožne pomáhalo situovať túto významnú investíciu práve sem. Je skvelé, že sa spoločnosť Gergonne rozhodla u nás zostať a naďalej sa tu rozvíjať. Bude to mať určite veľmi dobrý vplyv na zamestnanosť nášho mesta a okolitého regiónu,“ dodal liptovskomikulášsky primátor Alexander Slafkovský.
 

Vyberte región